Doorgaan naar inhoud

Ik ben zijn

Ik ben zijn - Shri Nisargadatta Maharaj
Hardback
Nieuw vanaf 51,99

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Koop NieuwWeb only

Centraal Magazijn
51,99
Levertijd: 4-6 werkdagen

Omschrijving

Het standaardwerk uit de Advaita Vedanta-traditie 'Ik Ben / Zijn' van Shri Nisargadatta Maharaj is al decennialang het basisboek voor mensen die geïnteresseerd zijn in non-dualiteit. Deze bundeling bevat de twee eerder apart verschenen boeken van de Indiase goeroe Shri Nisargadatta Maharaj (1897-1981): 'Ik ben' en 'Zijn'.
Het eerste boek bevat 55 gesprekken, waarin hij in vraag- en antwoordvorm zijn gedachten ontvouwt over het wezenlijke Ik van de mens en de weg naar zelfrealisatie.
Recensies

Gemiddelde waardering

5 van 5

Gebaseerd op 2 beoordelingen

  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.