Doorgaan naar inhoud

Maxima

prinses, moeder en moderne vrouw

Maxima - Y. Hoebe
Paperback
Tweedehands vanaf 7,50

Koop Tweedehands

Leiden (Nederland)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
7,50
Rotterdam (Nederland)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
7,50
Gent (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
7,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

In Máxima; prinses, moeder, moderne vrouw blikt royalty-journaliste Yvonne Hoebe terug op de afgelopen 10 jaar. Ze vertelt het verhaal van het gewone meisje dat prinses werd, maar laat daarnaast ook de moderne vrouw zien. De vrouw die een eigen carrière nastreeft, haar man bijstaat en voor haar kinderen zorgt.

Op 30 maart 2001 werd de verloving van prins Willem-Alexander en Máxima Zorreguieta door koningin Beatrix bekendgemaakt. Een huwelijk en drie dochters volgden en intussen is prinses Máxima het populairste lid van de Koninklijke familie. Haar komst zorgde ervoor dat er een frisse wind door het Nederlandse koningshuis ging waaien.

Hoe is Máxima’s leven vanaf het huwelijksaanzoek op de bevroren hofvijver van Paleis Huis ten Bosch in januari 2001 veranderd? Wat is er over van haar toekomstplannen om ooit een van de beste financieel adviseurs van een grote financiële instelling te worden?
Prinses Máxima is een wereldburger en manifesteert zich ook als zodanig. Zij heeft naast haar werk als Prinses der Nederlanden een eigen carrière opgebouwd die ook veel met haar opleiding en interesses te maken heeft.

In tien jaar tijd is Máxima Zorreguieta uitgegroeid tot een waardig prinses. Zij krijgt alle waardering tijdens haar officiële bezoeken, schittert op Koninginnedagen en Europese Koninklijke feesten. Ze is een stijlicoon en tegelijkertijd een zorgzame moeder die het liefst haar kinderen zelf naar school brengt en meehelpt als lees- of luizenmoeder.


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.