Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Seksuele geheimen - Nik Douglas, Penny Slinger

Specificaties

Seksuele geheimen

Schoonheid en magie van erotiek

Nik Douglas, Penny Slinger

Beoordeel dit boek als eerste!
Paperback  Tweedehands vanaf € 20,00.

Omschrijving

Seksuele geheimen is het meest omvattende boek op het gebied van seksualiteit en mystiek in het Nederlandse taalgebied. De tekst is gebaseerd op meer dan tweeduizend jaar praktische ervaring met technieken en is bedoeld om de seksuele ervaring te intensiveren en spirituele eenheid te bereiken. In dit boek wordt de liefdesmystiek uit het Oosten toegankelijk gemaakt voor de Westerse mens. Het biedt, naast ruim 600 illustraties, heldere teksten en beschrijvingen die de theorie omzetten in praktijk.
Door de originele illustraties, de eeuwenoude traditie en de levendige praktijk blijft dit boek niet alleen een bestseller die de tand des tijds ruimschoots heeft weerstaan, maar is het voor mannen en vrouwen ook nog altijd een stimulans zich te verdiepen in de eigen seksualiteit. Tevens biedt deze fysieke kunst een spirituele ervaring, die voor iedereen een weg naar bevrijding kan zijn.
Nik Douglas studeerde oosterse kunst, filosofie en medicijnen en verbleef lange tijd in de Himalaya om zich te verdiepen in tantrische technieken en kunstvormen.
Penny Slinger studeerde aan het Chelsea College of Fine Arts en heeft zich ontpopt als een kenner van erotische kunst - haar werk is op vele tentoonstellingen onthaald als een uiting van `dynamische, progressieve erotiek en een zoeken naar het wezen van vrouwelijke seksualiteitĀ“.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Mechelen
Redelijk
?
Duidelijk gelezen, sporen van gebruik
1
€ 20,00

Vouw in voor- en achterplat

Levertijd: 2-3 werkdagen

Verkrijgbaar als Nieuw

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht