Doorgaan naar inhoud

Sjaals breien

Sjaals breien - Marie Connolly
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Het eerste wat de meeste mensen breien, is een sjaal. Sjaals hebben een grote aantrekkingskracht doordat ze relatief eenvoudig te maken zijn en er mooi uitzien. Dit boek behandelt de basissteken en geeft patronen om zelf prachtige sjaals te maken, van lekker warme winterse sjaals tot chique avondstola’s. Voor gevorderden zijn er kabelpatronen, kantsteken, Fair Islepatronen en vele andere inspirerende ideeën.

Het doel van de auteur is het ontwerpen van patronen die de gewone rechthoekige sjaal in iets bijzonders transformeren. Met elk nieuw ontwerp wil ze een heel andere sjaal maken. Ze wil laten zien dat door het veranderen van de vorm, het garen en de gebruikte steek onverwachte, verrassende variaties op dit eenvoudige kledingstuk mogelijk zijn.

Patronen in dit boek zijn onder andere: Simpel maar subliem / Geplooide omslagdoek / Kabels en pompons / Suiker en zout / Galwaykraagsjaal

Marie Connolly
Marie Connolly is al van jongs af aan bezig met handwerken. Ze heeft een wolwinkel, Stitch DC, in Washington DC, waar ze zelf werkt. Ze ontwerpt, breit, haakt, naait en quilt. Ze schrijft boeken, geeft les in breien en heeft daarnaast een gezin met drie kinderen.


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.