Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
45 geleide meditaties - Peter Wilms

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Uitgeverij Akasha
 • ISBN:
  9789460151392
 • Bindwijze:
  Paperback
 • Afmetingen:
  14,0 x 21,4 x 1,2 cm
 • Gewicht:
  281 gram
 • Genre:
  Spiritualiteit
 • Publicatiedatum:
  okt 2017

45 geleide meditaties

handreikingen voor een bewust leven

Peter Wilms

Beoordeel dit boek als eerste!
Paperback   Nieuw vanaf € 18,50.

Omschrijving

Wereldwijd beoefenen miljoenen mensen meditatie. Iedereen kan mediteren en iedereen kan er baat bij hebben. Wat meditatie voor jou kan betekenen hangt af van waar je naar op zoek bent. Misschien ben je op zoek naar meer rust en balans in je leven of heb je behoefte aan meer vrijheid. Of wellicht wil je meer inzicht in jezelf. Of wil je eindelijk contact krijgen met je diepste kern. Meditatie kan je hierbij helpen.

De meditaties in dit boek hebben elk een thema, zoals vrijheid, compassie of levenskracht. Je kunt ze gebruiken voor iets specifieks dat op dit moment in jou leven speelt, maar je kunt ze ook vanuit een open houding op je laten inwerken. Ze zijn toegankelijk voor de onervaren mediteerder en geven tegelijkertijd diepgang voor wie al langer mediteert.

Bij elk thema wordt een korte bespiegeling over de betekenis ervan gegeven, waardoor de meditatie dieper kan doorwerken. Bovendien geven deze bespiegelingen handvatten om in het dagelijks leven bewuster met het betreffende thema om te gaan.


Alle meditaties zijn ingesproken te downloaden tegen vergoeding. Met de bij dit boek behorende code kunnen drie meditaties gratis gedownload worden.


Peter Wilms heeft 25 jaar ervaring met verschillende meditatievormen. Hij liet zich scholen en inspireren door diverse leraren en heeft hieruit zijn eigen vorm gedestilleerd. Daarnaast heeft hij zich verdiept in tai chi, bio-energetica en sjamanisme en is hij werkzaam als coach. Als professioneel muzikant gebruikt hij ook muziek en klank in zijn meditaties en geeft hij regelmatig klankhealingconcerten.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Laatste exemplaar reeds verkocht.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Centraal Magazijn
Voldoende
€ 18,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht