Doorgaan naar inhoud

Fitscher’s vogel

Fitscher’s vogel - De gebroeders Grimm
Luisterboek (MP3)
Nieuw vanaf 1,99

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als Luisterboek

Centraal Magazijn
Luisterboek
1,99

Omschrijving

Geloof jij de mysterieuze tovenaar in dit sprookje? Hij doet zich voor als een arme man die hulp nodig heeft... Maar wanneer een meisje de deur voor hem opendoet, dwingt hij haar om in zijn mand te springen en neemt haar mee naar huis. Ze mag overal rondkijken, maar niet in de geheime kamer. Het meisje gehoorzaamt niet en de tovenaar vermoordt haar. Hetzelfde gebeurt met haar zusje, ook zij wordt gedood. Maar de derde zus is de tovenaar te slim af. Hoe ontsnapt zij aan de enge tovenaar en kan ze haar zusjes weer tot leven brengen?



De Gebroeders Grimm zijn de klassieke grootmeesters in het vertellen van verhalen. ‘Assepoester’, ‘Sneeuwwitje’ en ‘Doornroosje’ behoren tot hun bekendste sprookjes, waarvan sommige later zijn verfilmd door Disney. Wie is er niet opgegroeid met de klassieke avonturen van ‘Hans en Grietje', 'Rapunzel’ en ‘Roodkapje’?

De wereldberoemde broers uit Duitsland lieten met hun achtergrond als taalkundigen een buitengewone collectie na van sprookjes en legenden. In hun tijd werden de werken al vertaald in alle Europese talen en inmiddels kunnen de sprookjes worden verslonden in iedere levende taal.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.