Doorgaan naar inhoud

Ik mis me

Ik mis me - Wally De Doncker
Hardback
Tweedehands vanaf 12,00

Koop Tweedehands

Leuven (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
12,00
Levertijd: 2-3 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Als je in de spiegel kijkt, zie je jezelf zoals je bent. Je bent echt! Je lijkt misschien een beetje op je mama of op papa. Maar op de hele wereld is er niemand zoals jij. Ongelooflijk is dat… Maar stel je voor dat je er niet was. Zouden de mensen die je kent dan anders zijn? Zou het huis waar je nu woont er anders uitzien? Zou iemand, zou iets je missen?Ik mis me vertrekt van de bijzondere gedachte dat elk mens de wereld om zich heen verandert, alleen al door er te zijn.Ik mis me is het boek bij de film Nous Trois. Naar een verhaal van Wally De Doncker.


Specificaties