Doorgaan naar inhoud

De Gazellejongen

het verzameld werk van Patrizio Canaponi

De Gazellejongen - A.f.th. Van Der Heijden
Gekartonneerd
Tweedehands vanaf 14,50

Koop Tweedehands

Centraal Magazijn
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
14,50
i
Linnen band met stofomslag
Levertijd: 2-3 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

'Ik heb het grootste en belangrijkste deel van mijn jeugd in Holland doorgebracht (Amsterdam, Brabant, Amsterdam): van mijn derde tot mijn zestiende. Geboren ben ik op de boot van Messina naar Genua (­ ter hoogte van Civitavecchia, als ik mijn moeder mag geloven. Ingeschr. Genua, 1946. (Later ned. paspoort.) uit een Italiaanse moeder (Antonella Canaponi) en een Hollandse vader ( ; nauwelijks gekend; in die naoorlogse maanden voortvluchtig zwervend door Europa)," zo stelde de jonge schrijver Patr


SpecificatiesRecensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.