Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
De valstrik van het geluk - Robert Harris

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Bohn Stafleu van Loghum
 • ISBN:
  9789031360857
 • Bindwijze:
  Paperback
 • Afmetingen:
  17,2 x 24,2 x 1,5 cm
 • Gewicht:
  424 gram
 • Aantal Pagina's:
  244
 • Rubriek:
 • Druk:
  1e

De valstrik van het geluk

hoe kun je stoppen met worstelen en beginnen met leven

Robert Harris

Beoordeel dit boek ook!

Omschrijving

We verlangen en streven allemaal naar gelukkig zijn. Maar zou het kunnen zijn dat bijna alles wat je dacht over het vinden van geluk niet klopt? En je zelfs op het verkeerde been wordt gezet? We worden in ons leven bepaald door de vele onbruikbare en onjuiste overtuigingen die we er op na houden over geluk. Ideeën die in brede kring worden geaccepteerd omdat 'iedereen weet dat ze waar zijn.' Deze overtuigingen lijken heel aannemelijk. Maar niets is minder waar!

De valstrik van het geluk is een zelfhulpboek die de vaardigheden en de kennis aanreiken om de 'val van het geluk' te leren herkennen. En, belangrijker nog, hoe eruit te ontsnappen. Het is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoeken en de psychotherapeutische methode ACT (acceptatie en commitment therapie).

De ACT-methode helpt een rijk en zinvol leven te leiden waarin men leert effectief om te gaan met tegenslagen die onvermijdelijk op je pad komen. ACT doet dit aan de hand van zes krachtige principes die iedereen in staat stelt een vaardigheid te ontwikkelen die het leven zal verrijken.

Harris is arts en psychotherapeut en gespecialiseerd in het omgaan met stress. Hij beschrijft hoe eenvoudige oefeningen kunnen helpen bij het veranderen van het denken, voelen, doen en laten, waardoor men gemakkelijker leert om te gaan met tegenslagen. Verder geeft hij verschillende bedrijfstrainingen over psychologische flexibiliteit. Deze programma's zijn zeer effectief in het verminderen van stress op de werkplek, het verhogen van de vitaliteit, het verbeteren van prestaties en het versterken van leiderschap.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

3,34 van 5 sterren

Gebaseerd op 15 beoordelingen.

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht

-->