Doorgaan naar inhoud

Het monster dat angst heet

meer grip krijgen op je angsten

Het monster dat angst heet - W. Vink
Paperback
Tweedehands vanaf 12,50

Koop Tweedehands

Centraal Magazijn
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
12,50
Gent (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
2 st.
12,50
Leuven (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
12,50
Levertijd: 1-2 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Heb jij soms ook het gevoel dat je vol spanningen zit, dat je leven daardoor beknot dreigt te worden tot een al te kleine wereld, en dat aan de basis van dat alles misschien wel angsten liggen die hun wortels hebben in pijnlijke ervaringen uit het verleden?
Dan wordt het hoog tijd om daaruit los te breken! Angst is een van de basisemoties die het leven van iedereen beheersen. De hamvraag is: hoe komt het dat je terechtkomt in zo’n web van angst? Wat maakt dat angstbeest zo ongrijpbaar? En vooral: hoe kom je er weer uit?
Dit boek geeft inzicht in wat levensangsten met je doen en hoe ze door je manier van leven be loed kunnen worden. Ook biedt het een waaier van strategie om met die angsten om te gaan.
Aan de hand van recente bevindingen uit de wereld van de psychotherapie, en veel praktijkervaring, toont klinisch psycholoog Wim Vink aan dat bewustwording een heel belangrijk onderdeel van het veranderingsproces is. Pas als je inziet hoe angst je leven be loedt, zul je in staat zijn je van dat monster los te rukken en meer evenwicht te vinden in je leven.
Wim Vink studeerde psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen, waar hij zich specialiseerde in de klinische psychologie. Hij is lid van de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie en van het Nederlands Instituut voor Psychologen. Sinds 1990 werkt hij binnen de geestelijke gezondheidszorg in Emmen. Hij is gespecialiseerd in de zorg voor mensen met langdurige psychiatrische problemen.




Recensies

Gemiddelde waardering

3 van 5

Gebaseerd op 1 beoordeling

  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.